A BVSC-Zugló párbajtőr szakosztálya felvételt hirdet 8 - 11 éves gyermekek számára! Felvétel folyamatos!

A mai kütyükkel teletűzdelt, otthonülő életvitel mellett egyre fontosabb hangsúlyt kell fektetni a sportra. Érvényes ez felnőttekre és gyermekekre egyaránt, és egy felelősen gondolkodó szülő nagyon helyesen teszi, hogy alaposan átgondolja, hogy milyen sportra adja szeme fényét.

Manapság rengeteg lehetőség közül lehet választani, ezért a vivasoktatas.hu oldallal megpróbálunk segíteni a döntésben, s természetesen az is nem titkolt szándékunk, hogy minél több vívópalánta fogjon párbajtőrt.

Rengeteg kérdés merülhet fel, amelyekre ezen az információs oldalon kaphat választ, de ha esetleg más kérdése is lenne, akkor nyugodtan írjon nekünk emailt, hívjon vagy bátran keressen fel minket személyesen.

  • Olvassa el Tóth Hajnalka világbajnokunk kedvcsinálóját, megéri. :)
  • Ha a BVSC múltjáról akar tájékozódni, erről olvashat egy rövid leírást, a legjobb eredmények listájával kiegészítve.

Természetesen az egyik legfontosabb kérdés, hogy kik oktatják majd a kicsiket a vívás fortélyaira. Komoly, eredményes szakembergárda foglalkozik a párbajtőrözőinkkel, akik nem csak a gyerekek sportbeli fejlődését kísérik figyelemmel, hanem a tanulást is ellenőrzik, támogatják.

És ha egy kicsit szemezgetni akar híreinkből, hogy többet megtudjon a szakosztály életéből, böngésszen híreink között! Ha ismeri valamelyest a vívást, vagy megtetszett önnek az oldal és arra gondol, hogy kedvet kaphat hozzá kislánya, kisfia, jöjjenek el. Megnézhetnek egy edzést, így még jobban megbizonyosodhatnak, hogy ez egy gyönyörű sportág. Ha kipróbálnád magad valakivel szemtől szembe fegyverrel a kézben ne habozz!

GYERE VÍVNI!!